phone x
+380980693800
viber x
+380980693800
whatsapp x

WhatsApp Number

+380980693800

Message
 

Блог

Використання печі ilmax-25 для створення власного бізнесу.

Піч-гриль ilmax-25 може використовуватися не тільки як побутовий прилад для приготування м’яса та безлічі інших страв у себе вдома, а й як професійна піч для малого та середнього бізнесу.

Ми б хотіли розповісти про те, як можна застосувати її у вже існуючому бізнесі і в новоствореному і розповісти, які переваги це дає.

Коротко про те, що представляє піч і як вона працює.

У даній моделі печі-грилю використовуються пеллети як паливо для нагрівання металевої варильної поверхні печі, яка своїм інфрачервоним випромінюванням смажить продукти, що знаходяться над поверхнею печі. Пелети згоряють під варильною поверхнею  дим виводиться через димохід і не потрапляє на продукти, що смажаться або запікаються. Крім того, на поверхні печі є 2 конфорки на кожній з яких можна готувати страви з використанням сковороди або казана.

Це розширює можливий асортимент страв, які можна приготувати. А значить для приготування шашлику, стейку, бургера, запікання м’яса або овочів, ви використовуватимете ту ж піч що і для приготування борщу, плову, піци і смаженої на сковороді їжі.

Багато з цих страв можна готувати одночасно, наприклад варити плов і смажити стейк, готувати піцу і запікати овочі. На традиційних вугільних та газових грилях цього не зробиш.

Другий важливий момент. Оскільки пелети мають вдвічі більшу теплоємність ніж дрова, то й робочу температуру піч ilmax-25 набирає значно швидше ніж той же мангал або традиційний гриль. Через 10 хв після розпалу, ви вже зможете готувати. Температура поверхні для смаження досягає 550 градусів, тому стейк на печі ви зможете приготувати за 4-6 хвилин, що збільшує швидкість подачі страв клієнту. Температуру поверхні нагрівання можна легко регулювати, що неможливо зробити у вугільному грилі.

Пекти дуже економічна. Собівартість однієї години роботи не перевищує 4 грн і це при потужності в 6 кВт. Порівняйте зі вартістю роботи електричних ресторанних печей і ви побачите наскільки дешевше готувати на печі ilmax-25.

Припустимо, склалася ситуація, що в даний момент всі страви видані і нових замовлень поки немає. У цьому випадку потрібно просто змінити інтенсивність горіння печі, поставивши на мінімум. Ви переведете піч в економний режим в якому споживання пелет буде 600-700 грам годину і вам немає необхідності її вимикати. З такого економного режиму в робітник, піч виходить за 2-3 хвилини і ви миттєво приймаєте і виконуєте замовлення. У цьому ж ощадливому режимі можна чудово запікати м’ясо під ковпаком печі. За кілька годин повільної томлі під ковпаком, виходить чудовий 2-5 кілограмовий шматок запеченого м’яса.

Ми бачимо застосування печі-грилю ilmax-25 як основної або додаткової, для стаціонарних точок фастфуду, а також кафе та ресторанів та як основної печі для мобільних кафе, павільйонів, кіосків і мафів, які легко та швидко встановлюються в місцях масового відпочинку людей , де швидка та смачна їжа завжди актуальна.

Оскільки для роботи печі не потрібна електроенергія, вам не буде потреби витрачати час та гроші на узгодження та підведення електрики для роботи.

При роботі печі дим із труби практично невидимий, оскільки пелети містять мінімум вологи і смол, тому робота печі не привертатиме до вашого бізнесу увагу з боку екологічних служб.

Горіння пелет дорівнює природному розкладанню деревини за рівнем екологічного на довкілля.

Після закінчення роботи немає необхідності довго відмивати варильну поверхню від їжі, що потрапила на неї. Пекти очищається методом піролізу. Все що необхідно зробити, це залишити піч попрацювати на повну потужність із закритим ковпаком, протягом 20 хвилин. Після повного згоряння всіх органічних залишків зола змітається за допомогою металевої щітки.

Купуйте, приїжджайте і ми вам допоможемо в організації власного бізнесу із нашою піччю-грилем.